Nanotehnologia PureHandle® oferă protecție antibacteriană, antifungică și antivirală.

Tehnologia noastră inovativă bazată pe ioni de argint este recunoscută la nivel mondial. Odată integrată într-o suprafață, tehnologia antibacteriană PureHandle® va oferi o protecție pe viață împotriva bacteriilor, mucegaiurilor și virusurilor, inclusiv microbilor rezistenți la antibiotice precum MRSA, VRE, CRE.

  • Mai curat cu 99.9%: Suprafețele tratate cu PureHandle® sunt protejate de bacterii, virusuri, ciuperci și mucegaiuri, cu până la 99,9% mai mult decât o suprafață similară netratată.

  • Eficient împotriva bacteriilor și virusurilor: Tratamentul PureHandle® are rezultate pozitive în inhibarea CRE, MRSA, VRE, H1N1, Coronavirus, etc.

  • Eficient împotriva mucegaiurilor și ciupercilor: Tratamentul PureHandle® este soluția perfectă pentru evitarea mucegaiurilor urât mirositoare ca de ex. Aspergillus niger.

  • Reduce infecțiile intraspitalicești: Folosind produsele antimicrobiene PureHandle® în spitale, clinici sau cabinete reduceți semnificativ transmiterea infecțiilor de la un pacient la altul.

  • Mai ușor de întreținut: Utilizarea produselor PureHandle® transformă încăperea într-un spațiu mai curat.

  • 100% ecologic, sigur și nontoxic: Produsele dezinfectante clasice sunt inevitabil eliminate în mediul înconjurător după utilizare. Tratamentul PureHandle® aderă în totalitate pe suprafețe, impactul său negativ asupra mediului fiind zero.

  • Produse de succes: Toate produsele antimicrobiene PureHandle® sunt fabricate folosind tehnologii de ultimă generație, iar echipa noastră este pregătită să țină mereu pasul cu noile trend-uri în domeniu.

  • Garanție pe viață: Tratamentul antimicrobian al mânerelor PureHandle® este garantat pe viață, orice produs cu finisajul deteriorat de factorii externi fiind înlocuit gratuit. De ce? Pentru că suntem responsabili și ne dorim un viitor mai sigur și mai sănătos pentru generațiile următoare.

  • Pot fi folosite în toate domeniile: Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt dedicate tuturor celor responsabili și conștienți de pericolul microbian. Ele pot fi utilizate în toate domeniile de activitate.

  • Autocurațare continuă 24/7: Prin faptul că produsele antimicrobiene PureHandle® au proprietatea de a distruge microbii, dezinfectarea suprafețelor tratate nu mai este necesară. Tratamentul PureHandle® este încorporat direct în procesul de fabricație, iar efectul său aseptic este garantat pe viaţă.
Descoperă produsele PureHandle®

Alătură-te viitorului sănătății și descoperă de ce PureHandle® este cea mai bună alegere pentru tine și afacerea ta.

În calitate de partener, vă vom oferi un pachet complet de asistență, care vă va permite să maximizați randamentul investiției dumneavoastră și vă vom oferi suport pentru promovarea tehnologiei antimicrobiene pe piață.

Consumatorii care achiziționează produse care poartă marca PureHandle® pot fi siguri că primesc un produs care va oferi o protecție extrem de eficientă împotriva microbilor.

Contactează-ne