Despre noi

PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de soluții antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global. Tehnologia PureHandle® este recomandată de medicii din întreaga lume.

Suntem cu adevărat mândri de PureHandle®, de întreaga echipă și de produsele și serviciile noastre. Misiunea noastră este să oferim o experiență unică clienților noștri, oferind în același timp o alegere responsabilă pentru sănătate și mediul înconjurător.

Vezi mai mult

Devino partener

PureHandle® știe că nu toate companiile sunt la fel. De aceea, oferim opțiuni de parteneriat strategic individuale pentru a satisface nevoile fiecărei organizații. Indiferent dacă sunteți o companie de tip start-up sau o multinațională, ofertele noastre de parteneriat oferă flexibilitate completă și servesc la completarea obiectivelor dvs. de afaceri.

În calitate de partener, vă vom oferi un pachet complet de asistență, care vă va permite să maximizați randamentul investiției dvs., să promovați produsul pe piață într-un mod credibil și persuasiv.

Vezi mai mult

Avantaje

Ne mândrim că suntem un motor de inovație pentru companii din întreaga lume, dar propunerea noastră de valoare nu începe și nu se termină cu portofoliul nostru de produse antimicrobiene. Ca partener PureHandle®, veți beneficia de o serie de servicii de asistență la cheie. Experții noștri din industrie vor devini o extensie a propriei dvs. echipe, oferind un suport de marketing multilingvistic și cursuri de dezvoltare personală în domeniul vânzărilor. Cu peste 500 de companii partenere, PureHandle® este recunoscut ca fiind o marcă de încredere globală în industria antimicrobienă.

Descoperă

Testimoniale

Ne mândrim cu cei mai profesioniști parteneri și clienți. Vă mulțumim!

Pentru PureHandle® satisfacția clienților este cea mai mare prioritate a noastră. Misiunea noastră este să oferim servicii și produse inegalabile industriei, oferind în același timp o alegere responsabilă pentru mediul înconjurător.

vezi cine ne recomandă