Furnizorul tău nr. 1

PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de soluții antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global. Tehnologia PureHandle® este recomandată de medicii din întreaga lume.

Alătură-te viitorului sănătății și descoperă de ce PureHandle® este cea mai bună alegere pentru tine și afacerea ta.

Formular de contact:

Mesajul dumneavoastră a fost trimis cu succes. Vă mulțumim.
Mesajul dumneavoastră nu a fost trimis. Vă rugăm încercați din nou.

Hai în echipa PureHandle® ca partener!

Asocierea cu un alt brand este o decizie importantă; uneori poate fi diferența dintre succes și eșec. Un parteneriat cu PureHandle® nu va însemna numai furnizarea de produse antimicrobiene de calitate premium, ci și avantajele comerciale ale co-branding-ului produsului dvs. cu marca noastră recunoscută la nivel mondial. Ca partener, veți beneficia de cunoștințele și experiența colectivă a unei echipe de oameni care va deveni departamentul dvs. dedicat.

vezi beneficiile

Alege să te protejezi înaintea tratamentului!

Protecția antimicrobiană PureHandle® conține ioni de argint, care formează o parte activă și împiedică creșterea microorganismelor, cum ar fi bacteriile, virusurile, algele și ciupercile.

Consumatorii care achiziționează produse care poartă marca PureHandle® pot fi siguri că primesc un produs care va oferi o protecție extrem de eficientă împotriva microbilor.

VEZI PRODUSELE