Furnizorul tău nr. 1

PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de soluții antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global. Tehnologia PureHandle® este recomandată de medicii din întreaga lume.

  • Compania noastră este formată din specialiști și oameni dedicați;

  • Producem și furnizăm soluții antimicrobiene dedicate nevoilor tale;

  • Suntem prezenți în toate domeniile de activitate;

Suntem cu adevărat mândri de PureHandle®, de întreaga echipă și de produsele și serviciile noastre. Misiunea noastră este să oferim o experiență pozitivă unică clienților noștri, oferind, în același timp, o alegere responsabilă pentru sănătate și mediul înconjurător.

Producător european

Calitatea produselor PureHandle® este recunoscută la nivel european datorită proprietăților antimicrobiene. Suntem profesioniști, dedicați, flexibili și responsabili. Folosim știința și tehnologia de ultimă generație în realizarea și furnizarea de soluții antimicrobine conforme cu nevoile actuale.

Liniile noastre de producție și sistemele de control al calității sunt proiectate pentru a oferi o calitate superioară, permițându-ne să propunem prețuri competitive și livrare rapidă. Prin utilizarea celor mai avansate tehnologii, personalul nostru poate oferi soluții personalizate, indiferent de domeniul de activitate al clienților. Suntem deschiși oricărei provocări și ne place să lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a crea ceva special.


Calitate certificată. Eficacitate testată.

PureHandle® oferă simultan clienților calitatea, tehnologia, durabilitatea și stilul pe care și-l doresc, garantând cel mai înalt nivel de protecție antimicrobiană.

PureHandle® și partenerii săi se angajează să creeze zilnic medii mai sănătoase și sigure, în care oamenii trăiesc, muncesc și locuiesc. Fiecare produs PureHandle® este conceput pentru a oferi calitatea, valoarea și performanța cerută de clienții noștri. Prin utilizarea de tehnologii noi, ne implicăm activ în conservarea resurselor naturale.

Căutăm să atingem cele mai înalte standarde în ceea ce privește performanța produsului și responsabilitatea față de mediu, lucrând continuu cu angajații și partenerii noștri. De-a lungul lanțului nostru de aprovizionare, sunt utilizate mai multe materiale reciclate de calitate, iar deșeurile sunt eliminate prin îmbunătățirea ambalajelor. Ne optimizăm procesul de proiectare a produselor pentru a include mai multe considerente de mediu și de durabilitate.

Mai mult decât atât, credem în învățare continuă și contribuim la dezvoltarea angajaților prin programe de formare și specializare. Acest angajament este important pentru noi, deoarece credem că livrarea de produse sigure, durabile și inovatoare într-un mod responsabil este esențială.

Am văzut cu toții în ultimii ani cât de importantă este menținerea igienei. Cât de mult ne poate afecta din punct de vedere sanitar și economic orice epidemie. Responsabilitatea și prevenția sunt pilonii de bază, pe care noi, PureHandle®, ne construim viitorul. Consumatorii care achiziționează produse PureHandle®, pot fi siguri că primesc un produs care le va oferi o protecție eficientă împotriva microbilor.

100%

PROIECTE FINALIZATE

Cu peste 12 ani de succes, numele PureHandle® a devenit sinonimul tratamentului antimicrobian.

100%

CLIENȚI MAI SĂNĂTOȘI

Clienții care cumpără produsele PureHandle® au garanția că își pot menține corpul sănătos și locuințele curate.

100%

CALITATE PREMIUM

Toate produsele antimicrobiene marca PureHandle® sunt testate, certificate și fabricate din materiale premium.

Fii responsabil!

Alătură-te viitorului sănătății și descoperă de ce PureHandle® este cea mai bună alegere pentru tine și afacerea ta.

Contactează-ne