Furnizorul tău nr. 1

PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de soluții antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global. Tehnologia PureHandle® este recomandată de medicii din întreaga lume.

  • Compania noastră este formată din specialiști și oameni dedicați;

  • Producem și furnizăm soluții antimicrobiene dedicate nevoilor tale;

  • Suntem prezenți în toate domeniile de activitate;

Suntem cu adevărat mândri de PureHandle®, de întreaga echipă și de produsele și serviciile noastre. Misiunea noastră este să oferim o experiență unică clienților noștri, oferind în același timp o alegere responsabilă pentru sănătate și mediul înconjurător.

Producător european

Calitatea produselor PureHandle® este recunoscută la nivel european datorită proprietăților antimicrobiene. Suntem profesioniști, dedicați, flexibili și responsabili. Folosim știința și tehnologia de ultimă generație în realizarea și furnizarea de soluții antimicrobine conforme cu nevoile actuale.

Liniile noastre de producție și sistemele de control al calității sunt proiectate pentru o calitate superioară, permițând în același timp prețuri competitive și livrare rapidă. Prin utilizarea celor mai avansate tehnologii, personalul nostru cu experiență poate oferi soluții personalizate pentru cele mai dificile domenii de activitate. Suntem deschiși oricărei provocări și ne place să lucrăm cu clienții noștri pentru a crea ceva special pentru ei.


Calitate certificată. Eficacitate testată.

PureHandle® oferă simultan clienților calitatea, tehnologia, durabilitatea și stilul pe care și-l doresc, garantând în același timp cel mai înalt nivel de protecție antimicrobiană.

PureHandle® și partenerii săi se angajează să creeze zilnic medii mai sănătoase și sigure, în care oamenii trăiesc, muncesc și locuiesc. Fiecare produs PureHandle® este conceput pentru a oferi calitatea, valoarea și performanța cerută de clienții noștri. Prin utilizarea de tehnologii noi, ne implicăm activ în conservarea resurselor naturale.

Căutăm să atingem cele mai înalte standarde în ceea ce privește performanța produsului și responsabilitatea față de mediu, lucrând continuu cu angajații și partenerii noștri de afaceri. De-a lungul lanțului nostru de aprovizionare, sunt utilizate mai multe materiale reciclate de calitate, iar deșeurile sunt eliminate prin înbunătățirea ambalajelor. Ne optimizăm procesul de proiectare a produselor pentru a include mai multe considerente de mediu și de durabilitate.

Mai mult decât atât ne dezvoltăm angajații prin programe de formare, concepute pentru a ajuta clienții noștri să înțeleagă cum se adaptează produsele noastre la cele mai recente reglementări și programe de certificare pentru construcții ecologice la nivel mondial. Acest angajament este important pentru noi, deoarece credem că livrarea de produse sigure, durabile și inovatoare într-un mod responsabil este esențială pentru succesul nostru.

Am văzut cu toții în ultimii ani cât de importantă este menținerea igienei. Cât de mult ne poate afecta din punct de vedere sanitar și economic orice epidemie. Responsabilitatea și prevenția sunt pilonii de bază, pe care noi PureHandle®, ne construim viitorul. Consumatorii care achiziționează produse PureHandle®, pot fi siguri că primesc un produs care le va oferi o protecție extrem de eficientă împotriva microbilor.
100%

PROIECTE FINALIZATE

Cu peste 12 ani de success, numele PureHandle® a devenit sinonimul tratamentului antimicrobian.

100%

CLIENȚI MAI SĂNĂTOȘI

Clienții care cumpără produsele PureHandle® au garanția că-și pot menține corpul sănătos și locuințele curate.

100%

CALITATE PREMIUM

Toate produsele antimicrobiene marca PureHandle® sunt testate, certificate și fabricate din materiale premium.

Fii responsabil!

Alătură-te viitorului sănătății și descoperă de ce PureHandle® este cea mai bună alegere pentru tine și afacerea ta.

Contactează-ne