Oferim performanță

PureHandle® lucrează cu peste 50 de parteneri din întreaga lume pentru a promova produse personalizate cu proprietăți antimicrobiene. Testăm și experimentăm constant diverse tratamente antimicrobiene. Datorită mutațiilor frecvente ale microbilor, colaborăm cu multe laboratoare și oameni de știință pentru a descoperi noi tratamente antimicrobiane. Procesele complete de control al calității PureHandle® și cunoștințele tehnice de neegalat ale echipei și ale partenerilor permit asigurarea faptului că produsele tratate ating cele mai înalte standarde posibile în ceea ce privește performanțele antimicrobiene. Acest lucru dă șansa partenerilor PureHandle® să ofere clienților săi produse de calitate dovedite științific.

De la Start-Up-uri la multinaționale

PureHandle® înțelege că nu toate companiile sunt la fel. De aceea, oferim opțiuni de parteneriat strategic individuale, cu scopul de a satisface nevoile fiecărei organizații. Indiferent dacă sunteți o companie de tip start-up sau o multinațională, ofertele noastre de parteneriat oferă flexibilitate și servesc la completarea obiectivelor dumneavoastră de afaceri.

În calitate de partener, vă vom oferi un pachet complet de asistență, care vă va permite să maximizați randamentul investiției dumneavoastră și vă vom oferi suport pentru promovarea tehnologiei antimicrobiene pe piață.

Ca partener PureHandle® vei beneficia de:

✔ Suport pentru fiecare etapă: Vei beneficia 100% de experiența noastră în dezvoltarea afacerii tale. Te vom ajuta gradual, astfel încât introducerea mânerelor antimicrobiene PureHandle® pe piața ta să fie una naturală și de succes.

✔ Asocierea cu brand-ul nostru: Marca PureHandle® este deja foarte cunoscută pe plan internațional, iar orice asociere a propriului brand te va propulsa automat pe piața produselor și serviciilor antimicrobiene de top.

✔ Suport de vânzări și marketing: Avem unele dintre cele mai bine organizate departamente de vânzări și marketing. Am reușit în doar 12 ani de activitate să fim un nume important în industria antimicrobiană. O experiență pe care ți-o împărtășim cu drag!

✔ Teste de laborator personalizate: Știm că la început clienții vor dori să știe dacă produsele marca PureHandle® au efect antimicrobian dedicat pentru nevoile lor, de aceea, efectuăm periodic teste personalizate pentru fiecare microb în parte.

✔ Promovare pe rețelele de social media: Echipa noastră de marketing te va ajuta să fii prezent permanent cu campanii pe rețelele de socializare.

✔ Suport online dedicat: Ca partener al mărcii PureHandle® vei beneficia de tratament preferențial încă din start. Vei avea propriul account manager cu suport telefonic și online.

✔ Access la platforma PureHandle®: Vei avea acces la platforma noastră internațională dedicată partenerilor noștri, unde vei putea cere și primi suport de la întreaga comunitate PureHandle®.

✔ Logo-ul tău pe site-ul oficial PureHandle®: te vom adăuga pe site-ul oficial în secțiunea parteneri și distribuitori, astfel încât clienții tăi vor ști sigur că ești de încredere.

✔ Suport în relația cu clienții tăi: PureHandle® te va sprijini în campaniile tale media de pe plan local, iar specialiștii noștri în marketing și PR vor realiza materiale promoționale dedicate nevoilor tale.

✔ Sprijin pentru participarea la târguri de profil: Orice participare la târgurile internaționale sau locale va fi promovată și sprijinită cu materiale informative de către specialiștii noștri în marketing.

Hai în echipa PureHandle® ca partner!

Asocierea cu un alt brand este o decizie importantă; uneori poate fi diferența dintre succes și eșec. Un parteneriat cu PureHandle® va însemna atât furnizarea de produse antimicrobiene de calitate premium, cât și avantaje comerciale ale co-branding-ului produsului dumneavoastră cu marca noastră recunoscută la nivel mondial. Ca partener veți beneficia de cunoștințele și experiența colectivă a unei echipe care va deveni departamentul dumneavoastră dedicat.

Contactează-ne