Sistemul Medical

O igienă bună este imperativă în orice domeniu care oferă servicii medicale, fie că este vorba despre un spital, o clinică privată, un azil sau un cabinet stomatologic. Chiar dacă igienizarea este efectuată periodic cu cele mai bune produse pentru dezinfectare, produsele antimicrobiene PureHandle® oferă o linie suplimentară de protecție împotriva microbilor.

  • Mai sigur cu 99.9% decât o suprafață netratată;

  • Protecție continuă 24/7;

  • 100% sigur pentru sănătate și mediu;

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) afirmă că durata și costul tratamentului pentru pacienții infectați cu microbi rezistenți la antibiotice este mai mare decât îngrijirea pentru pacienții internați cu alte afecțiuni. Datorită utilizării unor medicamente cu un cost de producție superior în tratarea infecțiilor nosocomiale, întreg sistemul farmaceutic și medical este suprasolicitat.

Descoperă produsele PureHandle®

Sistemul Educațional

Apropierea dintre copii, precum și timpul lung petrecut în clase, creează mediul perfect pentru transmiterea microbilor între elevi. Copiii trebuie protejați încă de la intrarea în școală, în clase sau toalete, fără a le impune prea multe reguli de igienă care vor duce, inevitabil, la frică sau îngrijorare inutilă (stres).

Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură declară că la nivelul unităților de învățământ rata infecțiilor cu bacterii periculoase s-a dublat in ultimii ani, datorită degradării spațiilor.

În prezent există numeroase programe de educație sanitară în școlile și grădinițele din țară, însă oricât de reușite ar fi aceste programe și oricât de responsabili ar fi elevii, transmiterea de microbi în spațiile de învățământ rămâne un factor principal pentru îmbolnăvirea elevilor. Mânerele antimicrobiene PureHandle® aduc cu siguranță un plus de protecție împotriva răspândirii microbilor în școli.

Descoperă produsele PureHandle®

Spațiul public

Spațiile publice au fost, sunt și vor fi în permanență principala sursă de microbi cauzatori de infecții. Numărul mare de utilizatori, aproprierea și interacțiunea dintre ei, recircularea aerului deficitară, fac din orice suprafață atinsă un focar de infecții.

Igiena strictă este obligatorie pentru orice afacere din sectorul comercial și HoReCa. Transmiterea bacteriilor periculoase în hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele, magazine, mall-uri, etc., este un fenomen uzual. Toxiinfecțiile alimentare reprezintă un procent semnificativ al internărilor în România. Folosirea produselor antimicrobiene marca PureHandle® în aceste spații protejează sănătatea angajaților și clienților.

Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt recomandate de medicii din România ca fiind prima linie de prevenție reală împotriva infecțiilor. Orice Instituție Publică din România care folosește produsele antimicrobiene PureHandle®, oferă automat angajaților și cetățenilor săi un beneficiu indispensabil.

Descoperă produsele PureHandle®

Acasă și birou

Chiar dacă spațiile private nu sunt la fel de expuse, probabilitatea să aduci zilnic microbi acasă este extrem de mare. Acești microbi pot, din păcate, afecta rapid sănătatea ta și a celor dragi.

Acasă înseamnă liniște și siguranță. Este mediul în care te odihnești și vrei să trăiești sănătos. Utilizând produsele antimicrobiene PureHandle®, tu, familia ta, prietenii tăi, sunteți cu 99,9% mai protejați de posibilele infecții.

Descoperă produsele PureHandle®

Fiți responsabili!

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre soluțiile noastre antimicrobiene, nu ezitați să contactați un membru al echipei PureHandle®.

Contactează-ne