Protecția antimicrobiană este un tratament inovator care împiedică reproducerea și dezvoltarea microorganismelor.
Toate produsele PureHandle® sunt tratate antimicrobian. Verificați originalitatea produselor marcate cu stickerul specific PureHandle® Antimicrobial Hardware de pe ambalaj.
Acasă, la serviciu, în spațiile publice suntem mereu expuși infecțiilor cu diferiți microbi, care ne pot periclita sănătatea. Utilizând mânerele antimicrobiene PureHandle®, tu, angajații și clienții tăi sunteți cu 99,9% mai puțin expuși acestui inamic invizibil. Deci ingredientele antibacteriene mențin corpul sănătos și locuințele curate.
Protecția PureHandle® este eficientă în cazul marii majorități de bacterii și este cu 99,9% mai eficientă decât orice suprafață similară. Totuși, trebuie subliniat că tratamentul previne și nu vindecă infecțiile cauzate de microbi.
Siguranța utilizatorilor este o preocupare fundamentală pentru noi. Antimicrobienele utilizate la finisajele mânerelor PureHandle® sunt aprobate și au un istoric de utilizare sigură în feroneria ușilor și ferestrelor. Deoarece aditivii antimicrobieni PureHandles® sunt încorporați în timpul procesului de fabricație, utilizarea produselor noastre nu are ca rezultat transmiterea compușilor chimici direct în mediu, așa cum fac produsele precum dezinfectanții sau săpunurile antibacteriene lichide în timpul utilizării. În plus, produsele PureHandle® nu conțin triclosan sau triclocarban.
Protecția antimicrobiană PureHandle® este încorporată în finisaj în timpul procesului de fabricație și nu se va spăla sau se va consuma niciodată. Eficacitatea tratamentului antimicrobian este condiționată de viața finisajului. Dacă finisajul va fi degradat în viitor, eficacitatea antimicrobiană poate fi compromisă. PureHandle® oferă o garanție a finisajului pe viață pentru toate produsele, iar în cazul în care finisajul produsului dvs. este deteriorat PureHandle® vă înlocuiește gratuit produsul.

Ai alte întrebări? Contactează-ne:

Mesajul dumneavoastră a fost trimis cu succes. Vă mulțumim.
Mesajul dumneavoastră nu a fost trimis. Vă rugăm încercați din nou.