Ce spun medicii și antreprenorii români despre mânerele și tehnologia antimicrobiană PureHandle®:

Prof. Dr. Sorin Man, Sef Sectie Pediatrie III Cluj-Napoca

Dr. Oana Rusu, fondatorul Clinicii de Oftalmologie Q Vision

Dr. Natalia Rednic, medic specialist protetica dentara

Rada Morar, director Key International School Cluj-Napoca

Marian Solomonean, manager Salon 4Style, Cluj-Napoca

PureHandle, recomandat de medicii si antreprenorii români

Ce spune presa despre mânerele și tehnologia antimicrobiană PureHandle®:

Mânere antimicrobiene în lupta împotriva Covid-19 și a infecțiilor nosocomiale

„O companie clujeană a dus lupta împotriva COVID-19 și a infecțiilor nosocomiale la un alt nivel, prin producerea unor mânere antimicrobiene cu o garanție de 70 de ani, sub umbrela brand-ului britanic Pure Handle, unul din liderii europeni în tehnologia antimicrobiană.”

Citește mai mult

Mânere antimicrobiene, soluția unei firme clujene împotriva COVID-19 și a infecțiilor nosocomiale

„Prevenția este esențială în orice perioadă, dar mai ales pe timpul pandemiei. O știm cu toții, dar să lăsăm cifrele să vorbească. În fiecare an, aproximativ 26.000.000 de persoane ajung la spital cu infecții provocate de microbii regăsiți pe diferite suprafețe.”

Citește mai mult

STOP COVID19! STOP infecțiilor nosocomiale din spitale! Soluția vine din partea unei firme clujene

„Ionii de argint încorporați în finisajul mânerelor intră în acțiune: distrug membrana celulară a microbului, împiedică respirația și nutriția germenilor, iar astfel, divizarea lor la nivel celular este oprită. Mai mult decât atât, suprafața tratată rămâne eficientă 24/7”

Citește mai mult

STOP COVID19! STOP infecțiilor nosocomiale din spitale!

„Tratamentul PureHandle este certificat pentru protecția împotriva microbilor de către Institutul Cantacuzino din București. Finisajul cu ioni de argint utilizat are certificare ECOCERT, acest lucru însemnând că microparticulele de argint sunt sigure pentru oameni și mediu. Ingredientul activ folosit de PureHandle este de asemenea utilizat, de exemplu, în cremele de ten, în pastele de dinți și chiar în implanturi.”

Citește mai mult

Mediul privat luptă alături de medicii clujeni împotriva Covid-19. Termo Express a donat spitalelor din prima linie mânere antimicrobiene

„Compania clujeană Termo Express s-a implicat în mod direct în lupta împotriva COVID-19 și a donat spitalelor clujene din prima linie mânere antimicrobiene, eficiente împotriva noului coronavirus și a infecțiilor nosocomiale. Mânerele antimicrobiene au fost montate treptat, încă de la începutul stării de urgență, fiind un mijloc important de prevenție.”

Citește mai mult

Mediul privat luptă alături de medicii clujeni împotriva Covid-19.

„Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul de Copii, Secția Clinică Obstetrică-Ginecologie, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” au fost dotate cu mânere anitimicrobiene, devenind centre mai sigure de primire și tratare a pacienților pe perioada pandemiei, dar nu numai.”

Citește mai mult

Compania clujeană Termo Express s-a implicat în mod direct în lupta împotriva COVID-19

„Tehnologia PureHandle demonstrează de peste 12 ani că previne transmiterea infecțiilor și distruge bacteriile, mucegaiurile, ciupercile și virusurile. Printre microbii inhibați de tratamentul antimicrobian PureHandle se numără: coronavirusul, stafilococul auriu, stafilococul aureus rezistent la meticilină, E-coli, Salmonella, Candidoza.”

Citește mai mult

„Tehnologia PureHandle demonstrează de peste 12 ani că previne transmiterea infecțiilor și distruge bacteriile, mucegaiurile, ciupercile și virusurile. Printre microbii inhibați de tratamentul antimicrobian PureHandle se numără: coronavirusul, stafilococul auriu, stafilococul aureus rezistent la meticilină, E-coli, Salmonella, Candidoza.”

Citește mai mult

„Producătorul și distribuitorul de materiale de construcții Termo Express Cluj a donat spitalelor din prima linie mânere antimicrobiene. Aceste mânere sunt eficiente împotriva noului coronavirus și a infecțiilor nosocomiale. Ele au fost montate treptat, încă de la începutul stării de urgență, fiind un mijloc important de prevenție, menite să le ofere atât medicilor, cât și pacienților mai multă siguranță.”

Citește mai mult

„Virusurile pot rezista pe clanțele ușilor de la câteva ore până la câteva zile, o variabilă importantă în acest sens fiind materia primă din care este realizat mânerul respectiv. În cazul mânerelor antimicrobiene, viața microorganismelor este limitată.”

Citește mai mult

„Bolile infecțioase au numeroase căi de transmitere, printre care și transmiterea indirectă prin intermediul suprafețelor contaminate. Primul contact la intrarea în orice instuție este reprezentat de mânere.”

Citește mai mult

„PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de mânere antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global, fiind recomandate de medicii din întreaga lume.”

Citește mai mult

Mediul privat luptă alături de medicii clujeni împotriva Covid-19. Termo Express a donat spitalelor din prima linie mânere antimicrobiene

„Virusurile pot rezista pe clanțele ușilor de la câteva ore până la câteva zile, o variabilă importantă în acest sens fiind materia primă din care este realizat mânerul respectiv. În cazul mânerelor antimicrobiene, viața microorganismelor este limitată. Acestea s-au dovedit eficiente împotriva noului coronavirus, cu o reducere de 90% în 30 de minute. „

Citește mai mult

Key International School, cea mai sigură școală din Cluj-Napoca

„Key International School este cea mai sigură școală din Cluj-Napoca și singura care are două atuuri considerabile în lupta împotriva noului Coronavirus: mânere antimicrobiene PureHandle și o instalație de aer proaspăt, toate acestea pentru ca elevii și profesorii să se simtă cât mai bine în mediul școlar și nu în ultimul rând, pentru siguranța și sănătatea acestora. „

Citește mai mult

CMMD Dr. Rednic Natalia, cel mai sigur cabinet stomatologic din Cluj-Napoca

„MMD Dr. Rednic Natalia (Str. Constantin Brâncuși nr. 30, Cluj-Napoca) este cel mai sigur cabinet stomatologic din Cluj-Napoca, întrucât, odată cu instalarea mânerelor antimicrobiene PureHandle cu triplă acțiune împotriva celor mai de temut bacterii, virusuri, mucegaiuri și ciuperci, inclus împotriva noului coronavirus, răspândirea microorganismelor dăunătoare este oprită din „fașă” sau altfel spun, de mânerele ușilor care au proprietăți de autoigienizare, oferind un plus de siguranță atât medicilor, cât și pacienților. „

Citește mai mult

Q Vision, cea mai sigură clinică oftalmologică din Cluj-Napoca

„Întrucât pandemia cauzată de Covid-19 cere, pe lângă măsurile impuse de autorități, măsuri menite să redea puțin din normalitatea anterioară stării de urgență, fondatoarea acesteia, medicul specialist oftalmolog, Oana Rusu, a dotat clinica cu mânere antimicrobiene, mânere care completează viziunea Q Vision și anume aceea de a oferi pacienților doar echipamente de top, aparatură de ultimă generație și nu în ultimul rând, siguranță. Mânerele antimicrobiene au triplă acțiune, distrugând 99,99% dintre cele mai cunoscute virusuri, bacterii și ciuperci, inclusiv noul Coronavirus. „

Citește mai mult

4Style, cel mai sigur salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca

„4Style este cel mai sigur salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca, fiind totodată primul care și-a instalat mânere antimicrobiene, pentru a le oferi angajaților un mediu propice pentru a-și desfășura activitatea, dar și clienților un grad ridicat de confort în timpul serviciilor de care beneficiază. Mânerele antimicrobiene acționează, spre deosebire de cele antibacteriene, și împotriva virusurilor și a ciupercilor, inclusiv împotriva noului Coronavirus. În plus, acestea se auto-igienizează, datorită tratamentului special pe bază de ioni de argint pe care îl au în compoziție.”

Citește mai mult


Key International School, cea mai sigură școală din Cluj-Napoca

„Suprafețele contaminate sunt cele mai frecvente mijloace de răspândire a virușilor, bacteriilor și ciupercilor, iar mânerele ușilor sunt unele dintre cele mai des atinse suprafețe, astfel că, acestea pot deveni ușor focare de infecție. De ce? Pentru sănătatea tuturor celor implicați în actul educațional, dar și pentru a le oferi atât profesorilor, cât și elevilor, siguranța de care au nevoie pentru a se putea concentra doar asupra lucrurilor cu adevărat importante și anume, educația și bunăstarea emoțională, o componentă extrem de importantă în programa școlii.”

Citește mai mult

Clinica Pediatrie III, cel mai sigur spital din Cluj-Napoca

„Clinica Pediatrie III este cel mai sigur spital din Cluj-Napoca la ora actuală, întrucât toate mânerele, atât din exteriorul, cât și din interiorul clădirii, care conduc către secțiile importante ale instituției, au fost înlocuite cu mânere antimicrobiene PureHandle. Eficacitatea antimicrobiană a fost dovedită în cadrul testelor efectuate în cadrul clinicii: în urma recoltării probelor, mânerele au rămas sterile, cu toate că sunt frecvent atinse atât de medici, cât și de pacienți.”

Citește mai mult

Clinica Pediatrie III din Cluj-Napoca, cel mai sigur spital din România cu ajutorul Pure Handle (mânere antimicrobiene)

„Aceste mânere antibacteriene PureHandle oferă o siguranță în plus părinților care se prezintă cu copii în cadrul Clinicii Pediatrie III, părinții fiind impresionați de grija pe care o acordăm acestor mici detalii sau nu chiar mici, pentru că sunt importante. Mânerele antibacteriene PureHandle oferă și o siguranță sporită personalului medical, vizavi de contaminarea bacteriană a suprafețelor.”

Citește mai mult

Folii, mânere și gadgeturi antimicrobiene care au fost la mare căutare în 2020

1. MÂNERE ANTIMICROBIENE CU O GARANȚIE DE 70 DE ANI

O companie clujeană produce mânere antibacteriene sub umbrela brandului britanic Pure Handle. Mânerele produse de această firmă sunt tratate cu o substanță care inhibă dezvoltarea și reproducerea microorganismelor. Secretul constă în ionii de argint, care sunt încorporați în finisajul mânerelor.

Citește mai mult

Vrei să afli mai multe? Contactează-ne:

Mesajul dumneavoastră a fost trimis cu succes. Vă mulțumim.
Mesajul dumneavoastră nu a fost trimis. Vă rugăm încercați din nou.